Σύνθεση & Αριθμός Μελών

Σύνοψη

Η Βροντάδος Ενεργειακή έχει 16 ιδρυτικά μέλη, φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Νίκος Ξυλάς Αντιδήμαρχος Χίου - Χριστόφορος Κριμιζής Περιφερειακός Σύμβουλος - Νίκος Νύκτας Δημοτικός Σύμβουλος - Παντελής Σαλιάρης Τοπικός Σύμβουλος Βροντάδου καθώς και οι βετεράνοι της αυτοδιοίκησης και πρώην Δήμαρχοι Ομηρούπολης, Μάρκος Μεννής Πρόεδρος Προμηθευτικής ΑΕ ΟΤΑ και Αριστείδης Ζαννίκος.

Είδη έχει αποφασιστεί και προετοιμάζεται η πρώτη μαζική προσέλευση από όσους από τους μέχρι σήμερα, ιδιώτες μετόχους της Προμηθευτικής ΑΕ ΟΤΑ΄, επιθυμούν την μετάβαση τους στην μετοχική σύνθεση της Βροντάδος Ενεργειακής.

Επιπρόσθετα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι τεχνικές επεξεργασίες για τη συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση της κοινότητας, της Ιεράς Μητρόπολης Χίου Ψαρών και Οινουσσών - του Δήμου της Χίου - της Περιφερειακής Ενότητας Χίου - αρκετών τοπικών κοινοτήτων, καθώς και ιδρυμάτων, συνεταιρισμών & συλλόγων .

Στη μετοχική σύνθεση της κοινότητας έχει οργανωθεί το περιβάλλον και έχει ξεκινήσει η συμμετοχή από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και πάρα πολλά νοικοκυριά.

Awesome Image
Awesome Image

  • Ποιες είναι οι ευθύνες του μέλους;

    Κάθε ...